Skip to content

Tiden går fort

För fyra år sedan

Tiden går fort. Häger vid Råstasjön
© Photo Roger Vikstrom

 Tiden går fort. Det här skrev jag för nästan fyra år sedan. Att göra en hemsida kan vara så lätt eller svårt som man gör det till. Själv så har jag en förmåga att alltid göra det svårt för mig. Men jag lär mig under resans gång, det är väl en av mina egenskaper att inte vara rädd för nya utmaningar. När jag gjorde min första hemsida i mitten på 90-talet så var det ren html kodning som gällde. Nu är det mer komplicerat.

ATT GÖRA EN HEMSIDA

WordPress är ett förhållandevis billigt sätt att göra hemsidor på. Det finns många teman att välja på. Både gratis samt lite mer avancerade som man får betala för. Det man bör tänka på är att det bör stödja WordPress 5 samt Gutenberg. Läs mer här.

Man bör också välja att göra den säker om man vill hamna högre upp i sökmotorerna, även att den är snabb och fungerar på alla plattformar som mobiler, paddor samt datorer med olika stora skärmar. Tiden går fort lika så utvecklingen, det gäller hela tiden att utvecklas.

tornfalk med sork
Tornfalk med byte © Roger Vikström

Som fotograf blir jag aldrig nöjd det kan alltid bli bättre.

Roger

Kom gärna med konstruktiv kritik, fler bildgallerier kommer. Välkommen in

Leave a reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.