Kategorier
Blogg Natur Photos

En dag i naturen

Dalkarlssjön (Salems socken) Koordinater: 59°15′46.5″N 17°40′55.3″Ö

Vikten av att spara bilder. Blev en dag i naturen

Varje år tas ca 880 miljarder bilder i världen, förmodligen fler. Hur många av dessa bilder som sparas är det nog ingen som vet.Vem minns inte diabilder och negativ färgfilm. Fördelen var att bilderna fanns kvar, idag försvinner en massa bilder på grund av slarv, eller okunskap. Även tekniken kan fallera med defekta hårdiskar eller andra faktorer som påverkar. Många har bilder på sina telefoner idag som inte sparas mer än i telefonen.

Arkivbilder

Gamla bilder som jag fann i mitt arkiv genererade detta inlägg när jag gick igenom gamla bilder. Tyckte de var värda att visa upp. Det blev en dag i naturen, ett minne som när jag ser bilderna var som igår. Grågåsen anfaller kanadagässen när de närmar sig den plats såm hen sett ut som sitt revir. Dessa dagliga kamper ser man överallt på våren, alla försvarar sin del i fågelsjön.

Länkar

Dalkarssjön

Se fler bilder på sjöfågel här

Av Roger Vikström

Naturfotograf Roger Vikström stockholm Sverige. Men inriktning på Nordisk natur och vilda djur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.