Gott nytt år,
Älg i dimma
Vit älg i Dimma © Foto Roger Vikström/ Rvbild

Gott Nytt År, till alla som läser mina inlägg och som följer mig.

Året som gått har varit väldigt varierande, det har blivit lite olika blogginlägg och resor men bara i Sverige. Bilden ovan på en vit älg i fotograferad i värmland har jag utsett till min bästa bild som jag tagit under året, men det ligger som vanligt i betraktarens ögon.

År 2024 kommer med nya utmaningar

Har en resa bokad till Norge i slutet av februari, ni kommer garanterat får mina synpunkter från den resan. Även en snack med en mycket duktig fotograf filmare redan i januari. Men resterande dagar av året är fortfarande en öppen bok.

Gott Nytt År & God Fortsättning på det nya året.

Har ni förslag eller synpunkter, maila mig gärna.

HEJ 👋

Registrera dig för att få uppdateringar från min blogg

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.


Kommentarer

2 svar till ”Gott Nytt År!”

  1. Önskar detsamma till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google’s reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.