Fine Art Print

Fine art prints. Med Naturen i focus. Lappuggla
Lappuggla i de sista dagsljuset © Foto: Roger Vikström,

Konsttryck, fine art i väntrummet

Väntrummet är ofta det första som möter besökaren efter receptionen. Väntrums miljön är en viktig del av den sammanlagda upplevelsen, det har en stor roll i den mer eller mindre medvetna upplevelsen. Det första intrycket har betydelse för hur välkommen en besökare känner sig under tiden de vistas där. För det andra finns det något tråkigare än kala vita väggar. Därför erbjuder jag Fine art prints / konsttryck till mycket förmånliga priser.

Fine art prints, konsttryck
Lappuggla © photo: Roger Vikstrom

Vackra naturbilder

Forskning visar att natur och växtlighet har en positiv inverkan på stress och ökar vårt välmående. Vi känner oss mycket mer trygga i en ombonad välkomnande miljö. För att öka på känslan av välkomnande är det aldrig fel med vackra tavlor på väggen.

Sparvuggla i snö
Sparvuggla i snö © Foto Roger Vikström

Konsttryck, Fine Art Prints.

Samtliga bilder finns att beställa både för företag samt privatpersoner. Är det någon bild som ni saknar, möjligen har jag den i mitt arkiv. Kontakta mig för vidare information. eller se er omkring på sidan. Det finns många bilder att upplevas samtliga går att få som utskrift på konst papper numrerade samt med äkthetstintyg. Intresserad ? Hör av er till mig för prisuppgift.

Format

  • A2 (420×594 mm)
  • A3 (297×420 mm)
  • A4 (210×297 mm)

Givetvis så kan jag leverera bilder konsttryck /Fine art i andra format, men då printar jag ej själv. Kontakta mig om du har andra önskemål på storlek för dina Konsstryck/ Fine art prints.

Havsulor i vattnet
Goksöyr Havsulor i vattnet © photo: Roger Vikstrom

Jag är auktoriserad av Svenska fotografers förbund i digital bildhantering. SFF

För beställning kontakta mig på roger (at) rvbild.se Tel: 070-7710170