Skip to content

Fine Art Prints

Fine Art i väntrummet

Väntrummet är ofta det första som möter besökaren på en tandläkarmottagning. Väntrumsmiljön kan därför spela en viktig roll i den mer eller mindre medvetna upplevelsen av besöket. Det första intrycket har betydelse för hur välkommen en besökare känner sig. Finns det något tråkigare än kala väggar i ett väntrum.Jag erbjuder fine art prints till förmånliga priser.

Lappuggla i kvällsljus
Lappuggla i kvällsljus © photo: Roger Vikstrom

Fina naturbilder

Fiskgjuse © Photo: Roger Vikstrom

Är ett bra sätt att välkomna sina kunder på ett bra sätt, istället för kala väggar möts man av fina naturbilder.

Fine art prints.

Bilderna på sidan går att beställa både för företag samt privatperson. Är det någon bild som ni önskar som inte finns på sidan så kanske jag har den i mitt arkiv. Kontakta mig för vidare information.

Havsulor i vattnet
Goksöyr Havsulor i vattnet © photo: Roger Vikstrom

Jag är auktoriserad av Svenska fotografers förbund i digital bildhantering. SFF

För beställning kontakta mig på roger (snabel a )rvbild.se eller via kontaktsidan