Om naturfotograf Roger Vikström.

Kontakta mig.

Det har blivit allt viktigare för mig som naturfotograf att ha naturen i focus samt att värna om miljön.

Roger Vikström

Naturfotograf Roger Vikström

När allt kommer omkring: Sverige är fantastiskt. Att kunna ströva fritt i skog och mark.

Med en hållbar natur i focus! När allt kommer omkring, så finns det inget behov av att åka till fjärran länder allt finns här i norden. Samtliga bilder på vilda djur med undantag på vargen som är tagen på Kolmårdens djurpark, är fotograferade i det vilda.

Samtliga bilder finns att beställa både för företag samt privatpersoner. Är det någon bild som ni saknar, möjligen har jag den i mitt arkiv. Kontakta mig för vidare information. eller se er omkring på sidan. Det finns många bilder att upplevas samtliga går att få som utskrift på konst papper numrerade samt med äkthetstintyg. Intresserad ? Hör av er till mig för prisuppgift. roger(at)rvbild.se eller på tel:0707710160

”Det du ser och tycker om vill du bevara och dela med andra!”

Jag är certifierad i digital bildhantering av SFF

Allemansrätten ger oss frihet. Fritt för alla att ströva i skog och mark. Vi kan plocka bär och svamp, tälta på de flesta platser, men det här medför också ett stort ansvar.
Vi ska inte störa eller förstöra, det är den grundläggande tanken i allemansrätten.

Med rötterna från pressfoto

Nyheter, nyheter och mer nyheter. Efter en lång tid som pressfotograf har jag fortfarande inte lagt kamerorna på hyllan. Jag älskar fortfarande fotografering! Men på grund av rådande omständigheter, med ändrande villkor och sjukdom så tvingades jag att inse att min tid som pressfotograf var över (2014). Efter 6 år är jag fortfarande inte bra, med grav artros i lederna kan jag endast belasta händerna i korta stunder. Under många år var det mitt liv, med allt för långa dagar och ofta på resande fot.  Jag ska inte sticka under stol med att jag både saknar och inte saknar det.

Det jag saknar mest är att jag inte kan jobba med det jag älskar, mina händer klarar inte det.

Naturfotograf Roger Vikström
Med Naturen i fokus, lappuggla
Lappuggla i de sista solstrålarna Foto: Roger Vikström

3 svar på ”Om naturfotograf Roger Vikström.”

Hello dear Roger – this is just awesome – i love your page – and all that you tell about your work – great and outstanding. Many many thanks for sharing. Keep it up – it rocks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.