Om naturfotograf Roger Vikström.

Med naturen i fokus i min roll som naturfotograf, vill jag Roger Vikström visa er och förmedla allt det vackra som finns i vår natur. Till syvende och sist finns inget behov av att åka till fjärran länder, när allt finns här runt ikring oss. Jag är stationerad i norra Botkyrka, Stockholms län. Om du har frågor? Är du völkommen att kontakta mig via e-post eller på telefon +46 70 7710160.

Ansluten till Azote Library där finns mina naturbilder.

Jag är certifierad i digital bildhantering av SFF

Allemansrätten ger oss frihet men samtidigt ett ansvar. Det är fritt för alla att ströva i skog och mark. Vi kan plocka bär och svamp, tälta på de flesta platser, men det medför också ett stort ansvar. Därför ska vi inte störa eller förstöra, det är den grundläggande tanken i allemansrätten. Det du bär med dig ut ska du också ta med dig hem. Håll naturen ren.

Med rötterna från pressfoto

Nyheter, nyheter och ännu mer nyheter, fortfarande efter en lång karriär som bildjournalist har jag fortfarande inte lagt kamerorna på hyllan. Fotografering är fortfarande en väldigt viktigt del i mitt liv!

Till sist.På grund av rådande omständigheter, med ändrande villkor och sjukdom ”artros” så tvingas jag att minska min arbetstid . Förr bestod mitt liv av allt för långa dagar, och på resande fot Jag fotograferar fortfarande men måste lyssna mer på vad min kropp säger. Naturfotograf Roger Vikström fotograferar mest natur, men åtar mig givetvis andra uppdrag. Mentorskap, bildvisningar med mera. Skicka gärna en förfrågan. Inget förutom att fråga är gratis. Jag tar betalt.

Det jag saknar mest är att jag inte kan arbeta långa perioder med det jag älskar, mina händer klarar bara korta stunder.

Fine art prints. Med Naturen i focus. Lappuggla
Lappuggla i de sista dagsljuset © Foto: Roger Vikström / Rvbild

Relaterat innehåll

Naturfotograf med Stockholm som bas

Medlem i

Naturskyddsföreningen – Swedish Society for Nature Conservation samt i Världsnaturfonden-WWF

Gå med du med!

   JAG VILL VETA  MER!

Naturfotograf Roger Vikström baserad i Stockholm

Sverige är fantastiskt. Att få ströva omkring fritt i skog och mark, och att få uppleva dess invånare är magiskt.

Naturen i Fokus (hem)

Contact in English

If you have any questions about my work? Do you want to buy a fine art print/ picture, please contact me.

Kommentarer

2 svar till ”Om naturfotograf Roger Vikström.”

  1. Profilbild för marle
    marle

    Hello dear Roger – this is just awesome – i love your page – and all that you tell about your work – great and outstanding. Many many thanks for sharing. Keep it up – it rocks.

    1. Profilbild för Roger Vikström

      Thank you so much for your kind words, and i will try to keep it up

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!
%d bloggare gillar detta: