Om fotograf Roger Vikström.

Photographer Roger Vikstroem
Roger Vikström © Foto: Tommy Pedersen

Nyheter och natur

För Fotograf Roger Vikström är inget jobb för litet, natur och nyheter är det som jag gör mest. Men som om fotograf utför jag givetvis även andra uppdrag, som mentorskap, bildvisningar med mera. Straxt söder om Stockholm i norra botkyrka har jag min bas, skicka gärna en förfrågan.

Nyheter, nyheter och ännu mer nyheter, efter en väldigt lång karriär som fotograf / bildjournalist, över 30 år och jag är fortfarande aktiv. Fotografering är viktigt och upptar stor del av mitt liv!

Anders Behring
Anders Behring Breivik transporteras till polisen för nya förhör © Foto Roger Vikström / Rvbild

Med naturen i fokus i min roll som fotograf, vill jag Roger Vikström visa er och förmedla allt det vackra som finns i vår natur. Till syvende och sist finns inget behov av att åka till fjärran länder, allt finns här runt ikring oss. Jag är stationerad i norra Botkyrka, Stockholms län. Om du har frågor? Är du välkommen att kontakta mig via e-post eller på telefon +46 70 7710160.

Bilder till företag samt privatpersoner

Ansluten till TT frågor om mina naturbilder kontakta mig.

Jag är certifierad i digital bildhantering av SFF

Allemansrätten ger oss frihet men samtidigt ett ansvar. Det är fritt för alla att ströva i skog och mark. Vi kan plocka bär och svamp, tälta på de flesta platser, men det medför också ett stort ansvar. Därför ska vi inte störa eller förstöra, det är den grundläggande tanken i allemansrätten. Det du bär med dig ut ska du också ta med dig hem. Håll naturen ren.

Fine art prints. Med Naturen i focus. Lappuggla
Lappuggla i de sista dagsljuset © Foto: Roger Vikström / Rvbild

Relaterat innehåll

Fotograf Roger Vikström med Stockholm som bas

Medlem i

Nature first logo
Länk till Nature first

Svenska Journalistförbundet SJF

Naturskyddsföreningen – Swedish Society for Nature Conservation samt i Världsnaturfonden-WWF

Gå med du med!

   JAG VILL VETA  MER!

Fotograf Roger Vikström är baserad i Stockholm

Sverige är fantastiskt. Att få ströva omkring fritt i skog och mark, och att få uppleva dess invånare är magiskt.

Fotograf Roger Vikström (hem)

Contact in English

If you have any questions about my work? Do you want to buy a fine art print/ picture, please contact me.