Set Code Replacement i Photo mechanic PM logga

Photomechanic byter till prenumerationsmodell

Logga photomechanic

Redan i slutet av förra året meddelade Camera bit om att det skulle ändra Photomechanic , programmet övergår till prenumerationsmodell. Om du köpte Photo Mechanic 6 före 11 mars 2024 kan du använda det så länge Apple eller Windows inte gör allt förstora förändringar. Eller så får du låta bli att uppdatera datorn.

Photomechanic byter till prenumerationsmodell

Nya användare kan prova Photo Mechanic eller Photo Mechanic Plus gratis genom att starta en månads- eller årsprenumeration. När du startar ett nytt abonnemang kommer du inte att faktureras förrän efter en 14-dagarsperiod, och du kan säga upp din prenumeration när som helst under den perioden.

Photomechanic har sålts som en ”perpetual” licens. Det betyder att du betalar en gång för en licens, och du kan sedan använda den så länge den körs på ditt operativsystem. Om du uppdaterar din dators operativsystem och behöver uppgradera Photo Mechanic måste du köpa en ny licens.

Photomechanics prenumerationsmodell innebär att du betalar ett mindre belopp regelbundet medan du använder Photo Mechanic. Eventuella uppdateringar eller uppgraderingar till Photo Mechanic blir tillgängliga för dig omedelbart och det kommer alltid att köras på de senaste operativsystemen.

Vill du veta mer -> Camerabits

Prenumerera på min blogg:


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google’s reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.